Thursday, October 15, 2009

STEWARDESS BARU PERASAN DIVA

Aku nka cerita pasal sorang FA baru kat Firefly ni. Muka tak la lawa mana, ada la lebih kurang hos sehati berdansa tu. Dah la TOMBOY, keras macam Pengkid ....ada hati pulak nak tackle passenger...KAKAKAKAKAKAK......

Apa dia ingat dia lagi lawa dari aku.......boleh blah la....Konon dulu stewardess tempat lain....kalau tak de problem tak kan masuk sini kot.....siapa terasa sori la ek....

48 comments:

  1. haha,
    konpem dania
    laa tuh .
    btol2 wujud
    ah blog nih .

    ReplyDelete
  2. cam scha jer..hahha..

    yg penting scha chumill... ;b

    ReplyDelete
  3. mak aii..kutuk betol2..hahahha
    muke mcm hos sehati berdansa..
    wahahahah

    ReplyDelete
  4. scha pun kene ker..hehehe
    neway i suka scha,u re da best laa sis!!

    ReplyDelete
  5. Dah terang lagi bersuluh si Dania la ni. Best la Scha dalam episode hari ni. Lawak selamba jek. Paling best part dia jawab "Bulan Islam la. I Zulkaedah".... haha. Terkena beb.

    ReplyDelete
  6. ak ske r scha dalam citer awan dania..huhu best siot.."ko nie degil bin degul r.."

    ReplyDelete
  7. hahah. takk bole bla lgsung part "ada la lebih kurang hos sehati berdansa"

    ReplyDelete
  8. yang cam hos sehati berdansa tu jangan maen2...
    dye siku kang..hahah xD

    ReplyDelete
  9. hahah..
    aku main tgk jer..
    tgk2 betul plak..
    i love scha..
    i love dania..

    ReplyDelete
  10. Agaknya orang tu Dania dalam cerita Awan Dania. Tak sangka blog ni betul2 wujud.

    ReplyDelete
  11. tak sangka blog ni wujud..ak taw tuan punye blog nie..name ko laila an???hekhekhek...

    ReplyDelete
  12. nie mesti dania erh.betul ke blog nie tak kan la nak cakap dania perasan tul ark?

    ReplyDelete
  13. hahhaha.. aku saje je gak test bukak blog ni, tgk cik safura bukak blog ni.. rupenye mmg ade.. hahaha.. nape kutuk dania ek? ri tu nmpk ok je ngan dania.. hmm..

    ReplyDelete
  14. semua post dlm blog ni dibuat x sampai sejam pon. time tu nak shoot time tu la baru wat gaknye..hehe
    ramai gile follower tu..haha..
    lucu ar korg ni
    cerinti.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. HAHA ;DD
    kompem betol betol wujud kod belog neh ,
    GADIS JINGGA DI AWAN .
    hee~~ ((;

    www.stupidosilly.blogspot.com (x

    ReplyDelete
  16. amboi,amboi!!krg ajar jgk kau ni ek,badak..sesuka ati engkau je kata dania tu x lawa mana..ello!!dh mmg ternyata dia lawa,nk wt cam ne..bkn mcm kau tu..diorang sume kau mcm badak..tp bkn aku ek...muka kaw tu ar x lawa mana...acap lawa je kaw tu ar..next time,watch ur word,ok..speak properly,ok!!n jgn syok sendiri,bleh x ek!!!!!

    ReplyDelete
  17. fuish...
    bl0g nieyh btul2 wujud...
    ingtke men2 je...
    nywyz,scha is the best actress...!

    ReplyDelete
  18. wy2..kutox dania nmpakk..na kne tumit kr?? haha

    ReplyDelete
  19. ingt kn lps abis episod 6 tu...blog nii kna delete laaa...rupanya tk..hahaa...
    tp..
    AWAN DANIA TETAP THE BEST!!!!
    Baeeekkkkk punyaaaa!!!

    ReplyDelete
  20. hehehe lawak la...ada ke marah ngan pelakon tu... wei dia hanya berlakon la..dh pengarah suruh dia buat blog ni...kalau tak takdela babak si safura nak marah.... hahahahah

    anyway best la citer awan dania 1 and 2..suka giler..

    ReplyDelete
  21. macam la bagus sangat................................

    ReplyDelete
  22. macam la bagus sangat...........perangai pun tak serupa org ada hati nak kutuk dania....weh boleh jalan daaa......

    ReplyDelete
  23. siapa kata dania tak lawa......kat aku siku kang....nak kena siku ke...dania tu lg lawa la...

    ReplyDelete
  24. eh , xsngka . betul2 wujud pulaa blog nie . haha ! apa2 puwn , scha mmng cntk . ada bkat jdi pelakon . hee (:

    ReplyDelete
  25. pe kutuk dania ni..tau a muka dia cam scha al-yahya..adoiii

    ReplyDelete
  26. hwuah2x!!!!
    blogger nh mmg prasaanlh...
    byk mkn santan klpa m&s.....
    dania yg hot 2 pun nk dktuk...
    klu cik sapura xpelh.........

    ReplyDelete
  27. oit2..

    cam nk kte psal scha jewp...

    jgn mengate owang dose taw..

    kahkahkah!!

    ReplyDelete
  28. dah le tu korang weh..
    blog no just utk filem jew lar..
    jgn emo sangt..
    pape hal..macam mana projek anak ayam?? lulus tak??hehehe

    ReplyDelete
  29. sapakah boyfriend awan dania?

    A.Benjy
    B.Ehsan
    ???

    lupakanlah,tapi best jugak cerita awan dania nir...dania ni dilahirkan jadi tomboi ker? Kah Kah..... apapepon awan dania ni rock beb..!!

    ReplyDelete
  30. simplae je entri dia, kutukan yang padat dan tak meleret2...
    hehehe...

    ReplyDelete
  31. wah2.....mmg wujud 2

    huhu...sbbnye blog2 maner bley delete

    ReplyDelete
  32. wah..memang wujud lah blog ni.
    hehehe,lawak2..

    mesti ditujukan Dania kan??
    ;P

    ReplyDelete
  33. Ksian gile ngn K.Scha nme dia jgak kne naik xleh bla...haha...

    ReplyDelete